Sophos SafeGuard Encryptie

Bedrijfsgegevens overal veilig opgeslagen

Steeds meer bedrijven hebben te maken met de toenemende mobiliteit van hun werknemers. Deze vragen vaker om een snelle en ongehinderde toegang tot de bedrijfsgegevens. Via hun laptops en mobiele apparaten tot het gebruik van USB sticks en sinds kort ook de cloud. Hoe meer mogelijkheden werknemers hebben om toegang te verkrijgen tot bedrijfsgegevens, hoe belangrijker het wordt deze gegevens goed te beveiligen.

Sophos’ SafeGuard Encryption zorgt ervoor dat jouw bedrijfsgegevens te allen tijde veilig worden opgeslagen en versleuteld. Van het versleutelen van laptops en mobiele systemen tot het versleutelen van je bestanden en e-mails. Sophos zorgt ervoor dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over mogelijk data verlies.

 

Sophos-SafeGuard-Box

Enkele van de functionaliteiten waarover je beschikt met SafeGuard Encryption (SGN):

  • Versleuteling op meerdere systemen: Beveilig je data overal! Beveilig en versleutel je laptops, USB apparaten, gedeelde bestanden en zelfs bestanden opgeslagen op de cloud. SGN is nu ook beschikbaar op Windows 8 en 8.1 en biedt ook full disk encryption en bestandsversleuteling voor Mac.
  • Gebruiksvriendelijke beheeromgeving: Beheer de versleuteling voor al je apparaten en systemen in een gecentraliseerde beheeromgeving
  • Voldoe aan de laatste regelgeving: Met dank aan SafeGuard Enterprise voldoe je te allen tijde aan de actuele regelgeving op het gebied van gegevensbescherming en voorkom je datalekken.
  • Versleuteling van gedeelde bestanden: SGN biedt niet alleen versleuteling en beveiliging van bestanden die je werknemers met elkaar delen via je interne netwerk. Ook bestanden die via de cloud worden gedeeld en opgeslagen, zijn eenvoudig te beveiligen met Sophos SafeGuard Encryption.

Vraag ons gerust via 0224 227 997 of info@mobiellink.nl om een vrijblijvende demo en een scherpe aanbieding!