Diensten

Onze expertise, uw voordeel

MobielLink heeft een uitgebreid aanbod van diensten. Hierin staan flexibiliteit en betrouwbaarheid voorop. Onze diensten zijn ontwikkeld en gegroeid naar de wensen van onze klanten en de markt, en zijn toegespitst op het bedrijfsleven.

 • Deskundig advies
  U heeft het voordeel van onze kennis en ervaring in uiteenlopende projecten in verschillende branches en toepassingen. Na uitgebreid overleg bieden wij een advies dat naadloos aansluit op uw wensen en eisen voor een veilige en efficiënte mobiele communicatie oplossing.
 • Gedegen inventarisatie
  Voordat wij overgaan tot installatie, inventariseren onze specialisten eerst uitvoerig met uw mensen welke systemen uw organisatie in gebruik heeft en welke functionaliteiten gewenst zijn. Wij letten met name op de beveiliging van uw bedrijfsgegevens, zodat deze niet in verkeerde handen kunnen vallen.
 • Probleemloze implementatie
  Onze implementatie richt zich niet uitsluitend op de technische installatie van de verschillende producten, maar vooral op de integratie met uw bestaande structuren en procedures. Hierdoor weet u zich gegarandeerd dat de impact op uw organisatie beperkt blijft en er geen onverwachte kosten zijn. Als onderdeel van de oplevering krijgen uw gebruikers en beheerder(s) een korte training over nieuwe mogelijkheden die zij hebben gekregen.
 • Professionele onderhoudscontracten
  Na oplevering weet u zich gegarandeerd van een perfect werkend systeem, dat wij nadien voor u kunnen onderhouden, voorzien van de laatste updates en aanpassen op veranderingen. Wij controleren de log-bestanden en beantwoorden eventuele vragen van uw gebruikers.
 • Gebruikerstrainingen en workshops
  Wij vertellen uw  gebruikers graag hoe zijn hun mobiele devices optimaal kunnen inzetten voor het beste rendement en het grootste gebruiksgemak, hoe zij efficiënter kunnen werken en altijd de laatste gegevens tot hun beschikking hebben. En wij leren uw beheerders hoe zij het systeem kunnen onderhouden en gebruikers ondersteuning kunnen bieden.
 • Mobiele Devices en abonnementen
  Uw organisatie en uw gebruikers hebben specifieke wensen en eisen, maar wellicht ook een bepaald budget. Wij adviseren u hoe u de beste mobiele communicatie oplossing kiest die aansluit op uw organisatie, met het hoogste rendement en zonder onverwachte kosten.

Wij hanteren uiterst scherpe tarieven van onze verschillende diensten en kunnen sommige activiteiten ook met een vaste prijs aanbieden.

Meer weten? Neem dan contact op met de specialisten van MobielLink via 0224 227 997 of info@mobiellink.nl.